Testimonials

Testimonials

Aage Lykke

"Hele gruppen siger mange tak for en pragtfuld tur i London i påsken 2014, som du var medvirkende til at gøre uforglemmelig med guidede besøg i St Paul's Cathedral og Tower of London samt udflugt til Stratford-upon-Avon".

"Det er i den forbindelse meget vigtigt for politikerne og embedsmændene at udtrykke en meget stor tak til vores guide, Kaare Nielsen. Han var ganske enkelt rigtig god. Utrolig kompetent, vidende, venlig og imødekommende - hans viden om London og evnen til at sætte oplevelserne i sammenhæng med nutid og historie var fremragende. Kaare formåede meget fint at indleve sig i og begå sig i gruppen af politikere. Dette er ikke altid lige let, men Kaare formåede fra start at finde den rette balance mellem respekt for politikerne, afslappetheden og humoren i gruppen.

Kaare vil være en gevinst for enhver politisk gruppe, der måtte ønske at besøge London! ......og det er for en gangs skyld et enigt politisk udvalg, der står bag denne vurdering!

Flemming Pedersen, Administrationschef, Erhverv og Kultur, Vejle Kommune

"TV2-værterne Jes Dorph-Petersen, Natasja Crone og Johannes Langkilde mødte den officielle London Blue Badge Tourist Guide Kaare Nielsen på en researchtur til London forud for det royale bryllup mellem Prins William og Catherine Middleton i april 2011, da han gav journalisterne en rundvisning i Westminster Abbey. Kaare Nielsens omfattende viden imponerede i den grad TV2's bryllupsredaktion, som på stedet hyrede ham til at være med i studiet foran Buckingham Palace på bryllupsdagen og fortælle de mange historier og anekdoter om den kongelige kirke Westminster Abbey."

TV2´s Pressemeddelelse, Svend Rasmussen, Redaktør TV2 Nyhederne

"Mange tak for en utrolig lærende rundvisning i London. Du kan med dit høje engagement medrive tilhørerne og få alle til at indleve sig i dine historier. Når historierne underbygges af dine mange facts, tal og referencer giver dette en fuldendt oplevelse.

Et er sikkert, når vi kommer til London igen: Så er du med!"

Søren Eckhoff, Markedschef COWI

"Vi synes at din guidede byrundtur med bus var fantastisk – fuld af information om Londons mange bygninger og seværdigheder, og tilrettelagt efter vores behov, blandt andet med et improviseret besøg i den nye Højesteret. Det gav turen et personligt præg – og viste os, at du havde sat dig ind i, hvem vi var. Vi siger endnu engang tak, fordi du var med til at give os en dejlig tur J."  

Karina Johansen, ADVODAN Næstved 

Kirsten & Ib Andersen, Nakskov

"Hermed en hilsen fra hele "mumieholdet" for at sige tusind, tusind tak for en særdeles pragtfuld dag i dit selskab med besøg i Westminster Abbey og Tower of London. Vi nød din væremåde og din fantastiske viden - alle var begejstrede."

"Fredagens guidede tur med dig var et af turens absolutte højdepunkter. Vi havde høje forventninger til dagen og var meget spændte på at møde dig. Med din vindende personlighed og glade latter klarede du opgaven til perfektion. Dit høje engagement og enorme viden krydret med små anekdoter var med til at gøre Englands forhistorie pludseligt nærværende, og din passion smitter af på alle omkring dig. Du forvandlede Westminster Abbey fra "blot at være en kirke" til at være en vandring op gennem Englands historie og arkitektur. Når vi kigger vores billeder igennem fra toppen af St. Paul's Cathedral er det med et smil på læben over alle de mange trin både op og ned, og du var med til at gøre vores tur helt speciel og uforglemmelig.

Du fik os til at se London fra en helt ny vinkel og opleve ting, som vi sandsynligvis ikke havde oplevet uden dig. Vi vil til enhver tid anbefale dig til andre, og vender vi tilbage til England er du med garanti inkluderet i vores tur endnu en gang!

Lene, Bjørn og Karina Toftgaard, Vejle

Ros Funnell, Mortons Travel, Hampshire

"Blot en kort besked med en meget stor tak for at tage vores Udflugt til Den Olympiske Park og de olympiske arenaer i London 2012 med meget kort varsel og gøre det supergodt. Vores chauffør, Dave, fortalte mig, at du var fremragende (og det er en stor ros, når det kommer fra Dave!) og alle vores gæster var virkelig fornøjede med din tur. Hvis vi får brug en anden guidet tur i London, vender jeg tilbage. Endnu engang mange tak."

"Onsdag den 8. september 2010 deltog undertegnede sammen med et engelskhold fra VUC i Give i en tur til Windsor Castle og Bath. Til at guide os igennem dagen havde vi engageret os med Kaare Nielsen. Vi oplevede en meget engageret guide, der på samme tid viste en stor interesse for sit arbejde og en stor viden om de seværdigheder, vi skulle se denne dag. Samtidig kunne Kaare krydre dagen med små anekdoter om engelsk levemåde. Dagen var på alle måder veltilrettelagt og alle på holdet kunne kun rose guiden for arbejdet. Jeg kan kun på det varmeste anbefale at bruge Kaare Nielsen som guide."

Svend Erik Pedersen, VUC Give

"Ved hjemkomsten gav alle udtryk for deres begejstring over rejsen, især den smittende måde, du beskrev London og historien bag. Jeg kan også fortælle, at alle har rost dig i høje toner, så det har været en god begyndelse for dig som London Blue Badge Guide.

Og også vi har været glade for, at vi fik kontakt til dig og selv fik en masse ny viden om London. Vi synes madmæssigt meget godt om dit valg af de 3 meget forskellige restauranter. Så med dig som guide kan det jo ikke blive bedre." 

Karin Thomsen, engelsklærer, Næstved

"I anledning af et firmajubilæum havde jeg købt en rejse til London i en forlænget weekend for personale med deres partnere. Jeg havde tænkt på en "almindelig" rundtur med de busser, man i storbyer kan hoppe af og på. Men jeg tænkte at det kunne "gå galt" med 20 deltagere, som ikke alle er vant til at rejse. Jeg fandt derefter Kaare på nettet og det blev hurtigt besluttet at det lige var sådan en tur, vi kunne bruge. Set i forhold til prisen for de almindelige busser var det også det hele værd.

Vi blev hentet til aftalt tid på vores hotel i bus med chauffør og Kaare som guide. Vi kørte en passende tur i London, hvor vi fik behageligt afvekslende oplysninger om historie, arkitektur, kongehus, huspriser, OL 2012, information om undergrunden, drikkepenge, musicals, fodbold, trafik og økonomi. Kaare var god til at fornemme hvor vores niveau var.

Jeg var som arrangør super tilfreds med dagen. Desuden har mine medarbejdere givet udtryk for at det BARE VAR EN RIGTIG GOD FORMIDDAG. Og det var sådan set vigtigere for mig end at se, det vi gjorde....

Jeg havde desuden arrangeret transport fra lufthavnen til hotellet og retur. Det var også behageligt og prisneutralt ift tog/underground. Nem og god information om hvor vi fandt vores bus. Kaare var desuden meget behjælpelig med at jeg kunne kontakte ham yderligere under vores ophold, hvis der var noget jeg skulle have hjælp med."

Inge Kjær Andersen, Tandlægerne Vestergade, Sæby

Julia Harnischfeger, Director Operational Innovation, Starwood Hotels & Resorts, England

"Mange tak fra os allesammen for den fantastiske tur til Den Olympiske Park i London. Jeg har kun fået fremragende feedback fra deltagerne om turen, din viden om Den Olympiske Park og din måde at fortælle de gode historier på. Alle var virkelig fornøjede med turen og vi ser nu med begejstring frem til 2012!"

"Vi takker mange gange for din hjælp til vores reportage om Det Moderne London (Canary Wharf, Den Olympiske Park) og for en rigtig god tur rundt i London

"

Simon, Nicki & Christian, 3.D HTX Randers

Jonna og Mogens Jensen, Gislev

"Guiden Kaare gjorde sit til, at turen blev ekstraordinær god. Vi kan kun rose ham for, at turen blev til en uforglemmelig oplevelse for alle. Som een nævnte i selskabet, hvis 5 stjerner var toppen, skulle han have mindst 6 stjerner."

Hans Jørgen Ambøg, Randers Snedkerlaug

"Vi føler også trang til specielt at fremhæve vores guide, Kaare, som en usædvanligt god rejseleder i London. Vi opfattede ham som en meget venlig, vidende og imødekommende rejseleder, med tjek på tingene og altid i godt humør."

Renee McTavish, London

"Jeg kender Kaare personligt, og han er et dejligt afslappet og venligt menneske og en fremragende guide. På hans guidede gåtur i City of London opdagede jeg seværdigheder, som jeg på forhånd ikke anede eksistensen af, og jeg fik en virkelig forståelse af min bys historie."

Debbie Gee, London

"Jeg deltog i en guidet tur med Kaare på National Gallery. Da han begyndte at tale om et maleri af Tizian med titlen "Bacchus og Ariadne", syntes jeg, at farverne var kedelige og maleriet var grimt. Efterhånden som Kaare fortalte - om farverne, teknikken, kompositionen, maleren og myten bag motivet - kom maleriet imidlertid til live som et smukt kunstværk til min store overraskelse."

Sonja og Aage Kjeldgaard, Odense

"Vi kan ikke undlade at udtrykke vores begejstring for den professionelle, velforberedte rejseleder Kaare. Det var virkelig en fornøjelse at lytte til alt det historiske og kulturelle stof, som Kaare brændte for at fortælle os."

Inge & Ib Dreyer, Langeskov

"Kaare var venlig, høflig, smilende og altid i balance med sig selv og situationen - og som han kunne fortælle med EGNE ORD. De fantastiske oplæg i bussen og de mange gode forklaringer dukker hele tiden op i vor hukommelse."

Bodil og Bruno Andersen, Fredericia

"Kaares glade latter vil vi huske længe."

Guideinlondon.dk © 2009-2020