Profil

 


Kaare Nielsen - London Blue Badge Tourist Guide - Profil

Billede fra TV2 foran Westminster Abbey under det kongelige bryllup mellem Prins William og Catherine den 29. april 2011

Billede fra TV2 med udsigt til St James' Park og Buckingham Palace under brylluppet mellem Prins William og Catherine (nu hertug og hertuginde af Cambridge)

Billede fra TV2 - Natasha Crone interviewer Kaare Nielsen med udsigt til flotillen af 1000 skibe på floden Themsen for at fejre den engelske dronnings 60 års regensjubilæum

En anderledes måde at se London på er en cykeltur langs med floden Themsen og igennem de kongelige parker i centrum af byen

Nyhed 2018: Den 19. maj kommenterede jeg på TV2 brylluppet mellem Prins Harry og Meghan Markle i kirken St George's Chapel på Windsor Castle.


Nyhed 2016: I tre dage kommenterede jeg den britiske dronning Elizabeth II's fødselsdagsfest på TV2 med gudstjeneste i St Paul's Cathedral, den festlige militærparade Trooping the Colour på Horse Guards Parade Square og picnic for 10000 mennesker fra velgørende organisationer i The Mall sammen med den britiske kongefamilie.


NYHED 2013: Den 17. april 2013 tilbragte jeg i et studie i London sammen med Ulla Terkelsen, hvor vi kommenterede bisættelsen af den tidligere premierminister Margaret Thatcher for TV2. Jeg var TV2's ekspert på domkirken St Paul's Cathedral samt begravelsesoptogets processionsrute fra Palace of Westminster og Big Ben til City of London via St Clement Danes.

NYHED 2012: Jeg bestod The Institute of Tourist Guidings kursus og eksamen Windsor & Eton Endorsement, hvilket betyder, at jeg er særligt kvalificeret til at guide ture til Windsor Castle (Dronning Elizabeth 2.'s weekendresidens), Windsor Great Park, Windsor by og privatskolen Eton. Det betyder også, at jeg er up-to-date med specialviden om det engelske kongehus.

NYHED 2011: Den 29. april 2011 tilbragte jeg i TV2's studie foran Buckingham Palace, hvor jeg kommenterede det royale bryllup mellem Prins William og Catherine Middleton sammen med Jes Dorph-Petersen og Ulla Terkelsen. Jeg var TV2's ekspert på bryllupskirken, Westminster Abbey og det kongelige London, hvor brudeparret blev tiljublet af festklædte briter på deres tur i åben karet fra Westminster Abbey til Buckingham Palace.

NYHED 2010: Jeg bestod The Institute of Tourist Guidings kursus og eksamen 2012 Venues Endorsement, hvilket betyder, at jeg er kvalificeret til at guide gåture og busture til de områder og arenaer i London, hvor De Olympiske Lege fandt sted i 2012. Dronning Elizabeths Olympiske Park i det østlige London var vært for verdens største idrætsbegivenhed og nu er parken ved at blive indrettet til fremtidig brug. Det Olympiske Stadion, Svømmecentret og andre storslåede arenaer er under ombygning. Kom og oplev dem på en guidet tur og hør om, hvordan De Olympiske Lege blev brugt til at transformere et tidligere forfaldent og forurenet industriområde.

Jeg opnåede min kvalifikation som Blue Badge Guide i maj 2009. Før da havde jeg 17 års erfaring som rejseleder for grupper fra blandt andet Gislev Rejser på storbyferie og rundrejser i Storbritannien, det øvrige Europa og USA. Jeg elsker at præsentere Londons mange fantastiske seværdigheder for besøgende fra Danmark. Jeg er medlem af The Institute of Tourist Guiding (MITG), The Guild of Registered Tourist Guides og The Association of Professional Tourist Guides (APTG). Det betyder også, at jeg er dækket af "public liability insurance" - en professionel ansvarforsikring for guider.

Jeg har en Cand. Mag. i Litteraturvidenskab fra Syddansk Universitet i Odense, hvilket giver mig en særlig interesse for ture med et litterært tema som for eksempel Charles Dickens eller William Shakespeare eller Bloomsbury gruppen. Mine øvrige yndlingsemner er De Olympiske Lege i London, engelsk historie, samfundsforhold, kunst, moderne arkitektur og byplanlægning.

Jeg har 5 års erfaring som rejseproducent af skræddersyede grupperejser i Storbritannien og det øvrige Europa. Hvis I er en gruppe med særlige ønsker eller interesser, kan jeg være behjælpelig med forslag til rejseprogrammer. Email mig på: kaare@guideinlondon.com  

Jeg bor med min engelske kone i det sydvestlige London nær slottet Hampton Court Palace og floden Themsen.

Guideinlondon.dk © 2009-2020