Nyheder fra London

Nyheder fra London

Nu kan du booke billetter til teater og musicals i London her før du skal afsted.

Londons nye togforbindelse Crossrail er det største anlægsprojekt i Europa.    

London er begyndt at åbne op igen efter Covid-19. 

Book billige billetter til teater og musicals her før du rejser

Den engelsksprogede booking er meget nem at bruge. Du vælger, hvilken forestilling, du gerne vil se og dato. Derefter kan du vælge siddeplads i teatret, afhængig af den pris, du ønsker at betale. Du betaler med kreditkort og billetterne ligger klar til afhentning på teatret et par timer før forestillingen. God fornøjelse! Se mere info her: http://guideinlondon.entstix.comLondon er begyndt at åbne op igen efter Covid-19


Efter 3 måneder med meget lidt aktivitet, næsten ingen trafik, meget få mennesker på gaden og masser af fuglesang er London langsomt på vej til at åbne op igen. Mange museer er dog stadig lukkede og det samme gælder andre seværdigheder, hoteller og restauranter. Social afstand (2 meter) skal overholdes alle steder, når der åbnes op efter lockdown. Derfor har mange seværdigheder også planlagt at forbyde guidede ture indtil videre, fordi man frygter at social afstand ikke kan overholdes på rundvisninger i seværdigheder som Tower of London, St Paul's Cathedral og British Museum. Den eneste mulighed for guidede ture i London og andre byer er derfor en udendørs gåtur.

Det kunne være i et af Londons mange spændende kvarterer - fx

- Westminster med Parlamentet, Big Ben, Buckingham Palace, Downing Street nr 10, Trafalgar Square og Piccadilly Circus

- City of London eller Canary Wharf (finans, forsikring og moderne arkitektur)

- Whitechapel og Spitalfields (det multikulturelle London og Street Art)

- Greenwich (søfartshistorie og Greenwich Mean Time)

- South Bank langs med floden Themsen (London som havneby og kulturcentrum)

- Chelsea med 1960'ernes rockmusikere, modedesignere, litteratur og moderne kunst

- Notting Hill med tuttenuttede pastelfarvede huse, kunsthåndværk og antikviteter (kendt fra filmen af samme navn og Paddington 2)

- King's Cross med regeneration af et tidligere industriområde til et moderne transport-, uddannelse-, kultur- og butikscenter med innovativ arkitektur og byplanlægning. 

- James Bonds London.

- Jack the Rippers London.

- William Shakespeares London.

Crossrail er Europas største anlægsprojekt

Den nye togforbindelse Crossrail i London er Europas største anlægsprojekt med 9000 bygningsarbejdere beskæftiget på 40 byggepladser under og over jorden. Crossrail er en ny jernbane på tværs af London, som vil skabe bedre forbindelse mellem øst og vest, og som vil formindske rejsetiden fra omegnen til City (fx reduceres rejsetiden fra Heathrow til Liverpool Street fra 55 minutter til 32 minutter). Crossrail ruten er over 100 km fra Maidenhead og Heathrow i vest til Shenfield og Abbey Wood i øst. Der bliver 38 Crossrail stationer, som bliver forbundet med undergrundsnettet i centrum af London - bl.a. Tottenham Court Road, Liverpool Street og Canary Wharf. Otte tunnelboremaskiner er i gang med at bore i alt 42 km Crossrail tunneller under London.

Crossrails nye togvogne vil have en kapacitet på 1500 passagerer, næsten det dobbelte af de nuværende undergrundstog. Crossrail vil bringe 1,5 mio mennesker indenfor en rejseafstand af 45 minutter fra det centrale Londons mange arbejdspladser. Crossrail vil udvide togkapaciteten i London med 10%, når den står færdig i 2018. Anlægsbudgettet er på 14,8 mia pund. Du kan booke en guidet tur rundt til nogle af Crossrails anlægspladser i London her: kaare@guideinlondon.com

Se mere info her: http://www.crossrail.co.uk/benefits/a-world-class-new-railway/Guideinlondon.dk © 2009-2020